Back to All Events

Håndverkeren, Kristiansand

  • Håndverkeren 15 Rådhusgata Kristiansand, Vest-Agder, 4611 Norway (map)

Americana-rockerne og Mandalsbandet The Violent Years er på trappene med ny musikk! Singelen «Stone Among Stones» ble sluppet i januar, en lovende forsmak på nytt album som kommer 5. april. Halvannen måned senere tar gjengen turen østover, når de står på scenen på Håndverkeren fredag 24. mai! Konserten vil inneholde både ny musikk og favoritter fra tidligere plater.

The Violent Years søker de mest intense følelsene i musikken, og live skinner bandet ekstra sterkt. Bandet har også tidligere spilt i Kristiansand, bl.a. en legendarisk konsert på Qvart-festivalen i 2005 sammen med Magnolia Electric Co. Nå kommer de tilbake!

Dørene åpner kl 2130, med egen bar i konsertlokalet. Billetter er i salg! Det er også mulig å bestille bord til bespisning før konsert, via Håndverkerens telefon 380 40200 - kjøkkenet byr på spennende smaker fra en unik spansk Mibrasa kullgrill.

FACEBOOK EVENT

Earlier Event: May 4
Lyngdal Kulturhus, Lyngdal

Back to Top ↑